Vulkan La Palma : 7infxzktyu9pkm : 1971 var vulkanen teneguía förstasidesnyhet i hela världen när den öppnade sig och spottade ut flera tusen kubikmeter glödande magma.

Ett vulkanutbrott rapporteras från vulkanön la palma som hör till kanarieöarna. Intressant informativ information om vulkaner. En vulkan har haft utbrott på den spanska kanarieön la palma. Vulkanen cumbre vieja på den spanska ön la palma har fått ett utbrott, rapporterar ap. 1971 var vulkanen teneguía förstasidesnyhet i hela världen när den öppnade sig och spottade ut flera tusen kubikmeter glödande magma.

Omkring 5 000 personer har evakuerats på grund av utbrottet. Vmkv7saqaoi2nm
Vmkv7saqaoi2nm from image.stern.de
Vulkanutbrottet startade på eftermiddagen 19 september på la palma, samma ö där den senaste vulkanen i spanien uppstod 1971. Vulkanen cumbre vieja på den spanska ön la palma har fått ett utbrott, rapporterar ap. Ett vulkanutbrott rapporteras från vulkanön la palma som hör till kanarieöarna. Det gick inte att gå hela vägen runt pga ras. Cumbre vieja volcano eruption, la palma: Omkring 5 000 personer har evakuerats på grund av utbrottet. Promenaden runt kratern var lätt på de flesta ställen. Vulkanen cumbre viejas utbrott på kanarieön la palma i söndags var dess första på 50 år.

Vulkanen cumbre viejas utbrott på kanarieön la palma i söndags var dess första på 50 år.

Promenaden runt kratern var lätt på de flesta ställen. Vulkanen på kanarieön la palma har fått ytterligare en spricka som det strömmar lava ur, och invånarna i ännu en by tvingas nu lämna sina . Omkring 5 000 personer har evakuerats på grund av utbrottet. Vulkanutbrottet startade på eftermiddagen 19 september på la palma, samma ö där den senaste vulkanen i spanien uppstod 1971. Det gick inte att gå hela vägen runt pga ras. Intressant informativ information om vulkaner. En kraftig pelare av rök och aska steg mot himlen under söndagen då en vulkan spydde ur sig lava på kanarieön la palma. Sedan dess har lava vällt över ön, och ödelagt både . Vulkanen cumbre vieja på den spanska ön la palma har fått ett utbrott, rapporterar ap. I går kväll drog ett vulkanutbrott igång nere på kanarieön la palma. Vulkanen cumbre viejas utbrott på kanarieön la palma i söndags var dess första på 50 år. Då man hade koll på att detta antagligen skulle hända så evakuerade man . 1971 var vulkanen teneguía förstasidesnyhet i hela världen när den öppnade sig och spottade ut flera tusen kubikmeter glödande magma.

Ett vulkanutbrott rapporteras från vulkanön la palma som hör till kanarieöarna. Vulkanutbrottet startade på eftermiddagen 19 september på la palma, samma ö där den senaste vulkanen i spanien uppstod 1971. I går kväll drog ett vulkanutbrott igång nere på kanarieön la palma. Det gick inte att gå hela vägen runt pga ras. Då man hade koll på att detta antagligen skulle hända så evakuerade man .

Vulkanen cumbre vieja på den spanska ön la palma har fått ett utbrott, rapporterar ap. Ofr275bhq Ydom
Ofr275bhq Ydom from www.tagesschau.de
Omkring 5 000 personer har evakuerats på grund av utbrottet. Promenaden runt kratern var lätt på de flesta ställen. Sedan dess har lava vällt över ön, och ödelagt både . Ett vulkanutbrott rapporteras från vulkanön la palma som hör till kanarieöarna. I går kväll drog ett vulkanutbrott igång nere på kanarieön la palma. Det gick inte att gå hela vägen runt pga ras. Vulkanen cumbre vieja på den spanska ön la palma har fått ett utbrott, rapporterar ap. Då man hade koll på att detta antagligen skulle hända så evakuerade man .

I går kväll drog ett vulkanutbrott igång nere på kanarieön la palma.

Cumbre vieja volcano eruption, la palma: Promenaden runt kratern var lätt på de flesta ställen. 1971 var vulkanen teneguía förstasidesnyhet i hela världen när den öppnade sig och spottade ut flera tusen kubikmeter glödande magma. En vulkan har haft utbrott på den spanska kanarieön la palma. Vulkanutbrottet startade på eftermiddagen 19 september på la palma, samma ö där den senaste vulkanen i spanien uppstod 1971. Vulkanen på kanarieön la palma har fått ytterligare en spricka som det strömmar lava ur, och invånarna i ännu en by tvingas nu lämna sina . Vulkanen cumbre vieja på den spanska ön la palma har fått ett utbrott, rapporterar ap. Sedan dess har lava vällt över ön, och ödelagt både . En kraftig pelare av rök och aska steg mot himlen under söndagen då en vulkan spydde ur sig lava på kanarieön la palma. Svart rök och lava syns välla upp ur kratern, . Intressant informativ information om vulkaner. Ett vulkanutbrott rapporteras från vulkanön la palma som hör till kanarieöarna. I går kväll drog ett vulkanutbrott igång nere på kanarieön la palma.

I går kväll drog ett vulkanutbrott igång nere på kanarieön la palma. Svart rök och lava syns välla upp ur kratern, . Vulkanen cumbre vieja på den spanska ön la palma har fått ett utbrott, rapporterar ap. Då man hade koll på att detta antagligen skulle hända så evakuerade man . Promenaden runt kratern var lätt på de flesta ställen.

En vulkan har haft utbrott på den spanska kanarieön la palma. Ip6mo0mpsc23m
Ip6mo0mpsc23m from www.tagesschau.de
Vulkanen på kanarieön la palma har fått ytterligare en spricka som det strömmar lava ur, och invånarna i ännu en by tvingas nu lämna sina . Sedan dess har lava vällt över ön, och ödelagt både . Omkring 5 000 personer har evakuerats på grund av utbrottet. Då man hade koll på att detta antagligen skulle hända så evakuerade man . Cumbre vieja volcano eruption, la palma: Vulkanen cumbre viejas utbrott på kanarieön la palma i söndags var dess första på 50 år. Promenaden runt kratern var lätt på de flesta ställen. Det gick inte att gå hela vägen runt pga ras.

Intressant informativ information om vulkaner.

Promenaden runt kratern var lätt på de flesta ställen. Sedan dess har lava vällt över ön, och ödelagt både . Vulkanutbrottet startade på eftermiddagen 19 september på la palma, samma ö där den senaste vulkanen i spanien uppstod 1971. Då man hade koll på att detta antagligen skulle hända så evakuerade man . Vulkanen på kanarieön la palma har fått ytterligare en spricka som det strömmar lava ur, och invånarna i ännu en by tvingas nu lämna sina . En kraftig pelare av rök och aska steg mot himlen under söndagen då en vulkan spydde ur sig lava på kanarieön la palma. Cumbre vieja volcano eruption, la palma: 1971 var vulkanen teneguía förstasidesnyhet i hela världen när den öppnade sig och spottade ut flera tusen kubikmeter glödande magma. Omkring 5 000 personer har evakuerats på grund av utbrottet. Det gick inte att gå hela vägen runt pga ras. Svart rök och lava syns välla upp ur kratern, . I går kväll drog ett vulkanutbrott igång nere på kanarieön la palma. En vulkan har haft utbrott på den spanska kanarieön la palma.

Vulkan La Palma : 7infxzktyu9pkm : 1971 var vulkanen teneguía förstasidesnyhet i hela världen när den öppnade sig och spottade ut flera tusen kubikmeter glödande magma.. Vulkanutbrottet startade på eftermiddagen 19 september på la palma, samma ö där den senaste vulkanen i spanien uppstod 1971. Omkring 5 000 personer har evakuerats på grund av utbrottet. Då man hade koll på att detta antagligen skulle hända så evakuerade man . Intressant informativ information om vulkaner. Vulkanen på kanarieön la palma har fått ytterligare en spricka som det strömmar lava ur, och invånarna i ännu en by tvingas nu lämna sina .